ТРЕТИРАНЕ С BOTOX COSMETIC

BOTOX® Cosmeticе лекарство по рецепта, което подобрява външния вид на умерени до дълбоки бръчки по лицето. Резултатите от лечението се забелязват в рамките на дни и може да намали появата на бръчки в продължение на месеци.

BOTOX може да се използва и за:

Лекуване на главоболие

Скърцане със зъби

Елиминиране на скованост и болка в челюстите

Лечение на темпоромандибуларни нарушения

Лечение

Д-р Липчев ще постави BOTOX в областта а лицето, челото, около очите и над веждите ви. Лечението блокира нервните импулси, които причиняват видими умерени до дълбоки бръчки по кожата. Цялата процедура отнема приблизително 10 минути и всички наши пациенти са изключително доволни от резултатите от лечението.

Предимства на BOTOX

Не е необходим период за възстановяване.

Не са регистрирани системни усложнения, свързани с лечението.

Ефектът не е постоянен и обратим в рамките на няколко месеца.

Лечението може да е от полза за онези, които страдат от мигрена.

Безопасност и допустимост

BOTOX Cosmetic е предназначен за пациенти над 18 г. Не трябва да приемате BOTOX Cosmetic, ако сте алергични към някоя от съставките на лекарството, наскоро сте претърпели лицева операция, страдате от лицево заболяване, бременна сте или кърмите.

ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ

Дермалните филъри могат да помогнат за елиминирането на статични бръчки по кожата чрез добавяне на обем в дермалния слой. Статичните бръчки са тези, които са видими, когато лицето е отпуснато и в състояние на покой. Вашият лекар ще инжектира попълващия материал в областта на бръчката, за да изглади тъканта и попълни гънките. Видовете филъри варират от хиалуронова киселина като Restylane® или Teosyal®. Често филърите се използват съвместно с BOTOX®.

Разберете дали BOTOX & Дермални филъри са подходящи за вас като си запишете час за консултация с д-р Липчев 0888247064.