„ПЛАНИРАНЕ” НА УСМИВКАТА

Любим аспект на денталната ни практика е да накараме нашите пациенти да се усмихват. Предлагаме персонализиран „дизайн” на усмивката, при който ще работим за вас с цел да се подобри формата и подредбата на наличните зъби и да се постигне перфектна лицева естетика. Д-р Липчев има дългогодишно обучение в дизайна на усмивката и е преминал множество курсове зкъдето се е обучавал в концепциите за дизайн на усмивката за пациенти, движени от естетиката. Посетете нашата галерия за усмивки (Smile Gallery), за да видите как нашите пациенти са се възползвали от услугата „планиране на усмивката” .

ПОРЦЕЛАНОВИ ФАСЕТИ

Фасетите са тънки порцеланови плочки, които се използват за възстановяване на зъби които имат леки дефекти или коригиране на техния цвят и подредба. Фасетата се залепва върху естествения зъбен емайл, за да се създаде здрава и дълготрайна връзка. Фасетите са подходящи за хора, които желаят да коригират дребни несъвършенства във своята усмивка. Процедурата по закрепване на фасетите върху външната повърхност на зъбите е неинвазивна и резултатите са видими веднага. След като веднъж фасетите са залепени към вашите зъби, те могат да изпълняват всички свои естествени функции без никакви ограничения в храненето или необходимост от дълги периоди за възстановяване. Тъй като фасетите имат дълъг живот, не е необходима постоянна подмяна и поддръжка, различна от обичайната устна хигиена и дентални грижи. Фасетите могат да ви помогнат да се сдобиете с блестящата и здрава усмивка, която винаги сте желали!

КОРОНИ

Коронката представлява порцеланова или метална шапка поставена върху повреден зъб, за да се възстанови естественият му облик и да се предотврати по-нататъшно разрушаване. Коронките се използват при случаи на силно разрушени или счупени зъби или за покриване на открита площ от зъба след процедури по лечение на кореновите канали. Когато поставянето на пломба не е трайно решение за коригиране на повредения зъб, коронките могат да предоставят дългосрочно решение за възстановяване на функцията на вашите зъби и подобряване на външния вид на вашата усмивка.

Имали ли сте корона, която сте усещали прекалено голяма или не е пасвала на Вашата захапка или е имала тънка метална линия над линията над венеца?

Д-р Липчев има уникалната способност да направи корона, която да пасва точно на вашите зъби и захапка като същевременно запази вашия комфорт по време на процеса. Той използва много специфични протоколи за намаляване на риска от чувствителност както по време на така и след посещението.

Какъв е процесът на лечение на зъб с корона? За да подсилят тежко увредени зъби, зъбът се облича целия с корона, а не се покрива само предната му повърхност, както с фасетите. Порцеланът, използван за корони на предните зъби е най-красивият и естествено изглеждащ материал наличен в стоматологията. От подходящо обработените ви ви зъби се снема отливка и порцелановата коронка се изработва от високо квалифициран зъботехник. Докато бъде изработена постоянната коронка, на зъба се поставя временна коронка, за да го предпазва. По-късно се поставя постоянната коронка, която се циментира. Д-р Липчев използва иновативна техника и отлични лабораторни техници, за да постигне отлични резултати с възможно най-малко изпиляване на зъба.

Колко време е необходимо за възстановяването на зъб с дентална корона? Необходими са три посещения. Ако е необходимо да се извършат значителни промени в усмивката или захапката ви, могат да бъдат необходими няколко допълнителни кратки посещения. Обикновено първоначалния преглед продължава от 60 минути до няколко часа.

Колко години функционира денталната корона?

В повечето случаи животът на коронките надвишава 10 години и те се подменят поради желанието за козметично обновяване на външния вид.

Колко струва денталната корона?

За повече информация относно естетичните възтановявания или за да си запишете час за преглед, моля, свържете се с нас сега на 0888247064.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

Предлагаме няколко вида избелване. Професионално избелващата процедура ви дава възможност да постигнете резултат в рамките на няколко минути в нашия кабинет. Ако трябва да присъствате на събитие или трябва да отидете на изненадваща среща, това е идеалният вариант за вас да подобрите усмивката си в последната минута! Другите видове избелващи процедури, които предлагаме включват комплекти за избелване на зъбите у дома. Вие имате пълен контрол над това до каква степен да бъдат избелени зъбите ви и колко често да ги избелвате. Този процес отнема приблизително от 2 до 8 дни докато получите дълготрайни резултати. За да поддържате блестящата си усмивка е необходимо да повтаряте процедурата веднъж на всеки 6 месеца за оптимални резултати.

За повече информация относно избелването на зъбите или за да си запишете час за преглед, моля, свържете се с нас сега на 0888247064.